Diamanten Antwerpen

diamanten

Vind de perfecte diamanten trouwring bij ons

Opzoek naar diamanten Antwerpen of gaat u binnenkort trouwen en bent u in Antwerpen op zoek naar de ring van uw dromen? Dan bent u bij Diamore aan het juiste adres. In onze gieterij worden uw sieraden met de grootste zorg gemaakt. Onze vakmensen zijn dagelijks bezig om een bijzondere collectie te maken. Bent u op zoek naar een diamanten verlovingsring en zoekt u een juwelier antwerpen die de de beste kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op.Wij staan graag voor u klaar in Antwerpen.

Wij leveren diamanten op maat in Antwerpen

diamanten ring

Uw sieraden worden voor u op maat gemaakt en met de grootste zorg behandeld. Wij vinden dat elke diamanten trouwring, ketting of diamanten ring een meesterstuk moet zijn. Hierbij hanteren wij in Antwerpen een kwaliteitsnorm, die onzichtbaar is. Dat betekent dat het met het blote oog niet te zien is, maar wij garanderen wel de beste materialen en kwaliteit. Onze vakmensen bekijken met microscopen de lijn van bijvoorbeeld het goud in uw ring. Daarnaast polijsten zij ook elk microscopisch kleine oneffenheden weg.

Wij leveren het sieraad pas aan u af als de diamant er waterpas in ligt. Perfectie staat bij ons in Antwerpen bovenaan. Wilt u weten wat wij in onze collectie hebben? Kijk dan op de website.

Geen waardevermindering op onze diamanten uit Antwerpen

diamanten trouwring

Een sieraad kan in de loop van de jaren in waarde toenemen. Ze ‘groeien’ als het ware. Wilt u uw diamanten ring inruilen? Doe dit dan niet bij een andere juwelier in Antwerpen, maar bij ons. Als u met uw certificaat en bon naar onze winkel komt en een nieuw prachtstuk uitkiest, dan krijgt u de waarde van uw inleverde ring terug. Uw nieuwe sieraad moet wel minimaal 50 procent duurder zijn. Stel: uw ring kostte 400 euro. Dan kunt u een nieuw juweel uitzoeken voor 600 euro. U hoeft maar 200 euro te betalen omdat de officiele waarde van de trouwringen hiervan af wordt gehaald. Zo kunt u voordelig en zonder verlies weer nieuwe sieraden aanschaffen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op met Diamore.

Adres: Hoveniersstraat 13/28, 2018 Antwerpen

Telefoon: 03 500 06 05

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk meer informatie van Di Amore op Yelp: https://nl.yelp.be/biz/di-amore-antwerpen